Spotlight voor virtuele interieurontwerper: Rajna Salvek - VariantLiving


Online interieurontwerp van een appartement door Rajna Salvek

Sommige architecten struikelen over interieurontwerp en kijken nooit meer achterom. Dit is Rajna Salveek! Zowel nauwkeurig als zeer creatief navigeert ze het pad naar de perfecte ruimte voor klanten. Als resultaat floreren schoonheid, leven en comfort in het ontwerp. Lees verder om deze slimme en opwindende virtuele interieurontwerper te leren kennen!

Virtuele interieurontwerper en -decorateur - Rajna Saliuk

Energiek en enthousiast om aan grote of kleine projecten te werken - Rajna is de troef van ieders team. Ze helpt klanten hun stijlstem te vinden door haar technische vaardigheden en inzicht te gebruiken om elke kamer te voltooien. Ze is dol op hybride stijlen zoals overgangs- en moderne kuststijlen en vooral houdt ze van mixen.

Home door Online Binnenhuisarchitect - Rajna Salvek

Concept openen door Decorella Online interieurontwerper, Rajna S.


Interesseert traditioneel en online interieurontwerp je altijd?

Nee, het duurde even voordat ik bij interieurontwerp kwam. Op de middelbare school was ik goed in wiskunde en kunst. Dus toen het tijd was om te beslissen waar ik mijn toekomstige opleiding zou willen volgen, vermenigvuldigde ik wiskunde en kunst. En zo kwam ik in de architectuur terecht.

Alles verliep volgens plan. Ik studeerde af in architectuur, behaalde een masterdiploma en werkte de eerste vijf jaar van mijn carrière als architect. Deze reis leidde me echter naar de interieurindustrie, waar ik verliefd op werd.

Ben je dol op de verbluffende stijl van Rajna's interieurontwerp? dan, Begin met Rajna. Ontwerp vandaag nog het interieur van je dromen!

Eigentijdse barruimte door virtuele interieurontwerper - Rajna Salvek

Door chique virtueel interieurontwerp Decorella Ontwerper, Rajna S.

Sindsdien werk ik als interieurarchitect aan alle aspecten van woonprojecten. Dit omvat alles van initiële concepten tot het ontwikkelen van twee- en driedimensionale technische presentaties. Uiteraard horen ook volgende ontwerpen bij het werk totdat het product is aangeschaft en opgeleverd.

Appartement online interieurontwerp - Rajna Salevic

Door appartementontwerp Decorella Online binnenhuisarchitect, Rajna S.


Hoe zou u uw ontwerpstijl omschrijven?

Het is moeilijk om te pinnen omdat ik van zoveel hou! Het kan gaan van modern tot hedendaags, van Parijs tot kust, en van bohemien tot eclectisch. Over het algemeen is mijn stijl echter een overgangsperiode. Hoewel ik het leuk vind om veel stijlen te ontwerpen, is het overgangsinterieur waar dromen van gemaakt zijn. Dit geldt vooral als het gaat om het mixen van stijlen.

Een eigentijdse lounge van virtuele interieurontwerper Rajna Salvek

Door virtueel overgangsinterieurontwerp Decorella Ontwerper, Rajna S.


Wie of wat beïnvloedt je werk?

Als het aankomt op WHO, dit is de opdrachtgever. Het draait allemaal om de klant. Ik geniet ervan mensen te helpen een mooi en comfortabel leven te leiden, dus ik verplaats me in hun schoenen om hun behoeften en verlangens te begrijpen. Een tevreden klant staat gelijk aan een succesvol project. Zelfs als de ontwerper neigt naar andere keuzes, moeten ze zich bewust zijn. Een ontwerper moet altijd zijn best doen om zijn gevoel voor stijl te combineren met de visie van de klant om de beste resultaten te bereiken.

Online interieurontwerper - Modern kantoor door Rajna Salvek

Door modern kantoor Decorella Online interieurontwerper, Rajna S.

met betrekking tot wat, vrijheid in het ontwerpproces drijft mij! Na een tijdje aan architectuurprojecten te hebben gewerkt, kreeg ik mijn eerste interieurontwerpproject. Ik voelde me zo vrij om mijn talenten en creativiteit te gebruiken. Het werd mijn obsessie. En daarom besloot ik van richting te veranderen en mijn carrière in interieurontwerp te ontwikkelen.

Een eigentijdse slaapkamer van virtueel interieurontwerper Rajna Salvek

Eigentijdse slaapkamer van Decorella Virtuele interieurontwerper, Rajna S.


Wat is één ding dat je zeker wilt weten dat is opgenomen in je interieurontwerp?

Omdat ik in de eerste plaats architect ben, combineren mijn ontwerpen architecturale renovatie en interieurontwerp. Dit omvat alles, van afwerkingen tot meubels en decorkeuzes. Dat probeer ik altijd in mijn ontwerpen te laten zien. Soms zijn er echter structurele renovaties voltooid of is het pand gloednieuw, dus dat blijft zo.

Woonkamer door Rajna Salvek - Online interieurontwerper

Woonkamer bij Decorella Online interieurarchitect en decorateur, Rajna S.


Wat is een recente designtrend waar je op dit moment dol op bent?

Ik hou van zoveel trends - vooral als ze modern luxe, modern kustgebied of overgangsverschijnselen zijn. Het creëert ook een droomplan wanneer een klant een van deze stijlen aanvraagt.

Het leukste vind ik als een klant je de vrijheid geeft om het beste uit jezelf te halen. Als je je talent, creativiteit en ervaring kunt aanboren, werpt dat zijn vruchten af. Meestal hebben deze overeenkomsten de best mogelijke verandering en resultaten voor beide partijen.

Badkamer door virtuele interieurontwerper Rajna Saliuk

Door online badkamer interieurontwerp Decorella Ontwerper, Rajna S.


Als je een favoriete kamer in je huis zou moeten kiezen, welke zou dat dan zijn en waarom?

Bij het ontwerpen richt ik me op de privacy, het comfort van de klant en wat ze graag doen om te blijven en zich prettig te voelen. Met dat in gedachten zou ik mijn slaapkamer en hoofdbadkamer kiezen. Bij projecten leer ik eerst de opdrachtgever kennen en bepaal dan welke ruimtes aandacht nodig hebben. Dit is zodat ik het comfort van de klant kan vergroten en een stressvrije omgeving kan creëren. Elke kamer kan favoriet zijn!

Eigentijdse slaapkamer en badkamer door virtueel interieurontwerper Rajna Saliuk

Slaapkamer en badkamer door Decorella Online interieurontwerper, Rajna S.


Wat is je favoriete designmagazine of blog en waarom?

Er zijn veel. Bron op onderwerp, genre en leverancier. Sommige omvatten Dezeen, Arch Daily, Architizer, Dimensiva, Architectural Digest en nog veel, veel meer!

Online interieurontwerp door Rajna Salvek

Keuken van Decorella Online binnenhuisarchitect, Rajna S.


Wat is het leukste aan interieurontwerper zijn?

Binnenhuisarchitect zijn is een zegen. Eigenlijk is het een droombaan. Je kunt alle aspecten van jezelf meenemen naar elk project. Jouw persoonlijkheid, talent en vaardigheden komen samen om prachtige ontwerpen te leveren. Gecombineerd zorgen deze elementen ervoor dat huiseigenaren zich gelukkig, comfortabel en ontspannen voelen.

Online appartement interieurontwerp door Rajna Salevic

Door virtueel woonkamerontwerp Decorella Ontwerper, Rajna S.


Wat was je eerste grote project en wat was je favoriete onderdeel?

Ik krijg erkenning voor veel projecten. Het is moeilijk om slechts één groot project te identificeren, omdat elk project zijn eigen betekenis heeft. Sommige waren echter extra speciaal. Sommige projecten vervulden mijn ontwerpdromen. Meer specifiek sluiten hun behoeften perfect aan bij mijn favoriete stijl. Namelijk, moderne luxe, modern kustgebied, Frans eigentijds en tijdelijk.

Kinderkamer door online interieurontwerper Rajna Salvek

Leuke kinderkamer Decorella Online binnenhuisarchitect, Rajna S.

Ik vond het leuk om eraan te werken omdat ik mijn best kon doen en uitzonderlijke eindresultaten kon behalen. Het zien van de tevredenheid van de klanten gaf mij als interieurprofessional voldoening. De uitdagingen van elk project waren inspirerend en motiverend. Ze creëerden stapstenen om het uiteindelijke ontwerp nog beter te maken dan aanvankelijk gedacht.

Thuiskantoor en speelkamer door online binnenhuisarchitect Rajna Salvek

Vanuit het thuiskantoor Decorella Virtuele interieurontwerper, Rajna S.


Hoe ga je om met de uitdagingen die zich voordoen tijdens een ontwerpproject?

Ik ben volhardend en zeer toegewijd aan het overwinnen van uitdagingen die zich voordoen tijdens het ontwerpproces. Door de jaren heen heb ik veel vaardigheden opgedaan, zoals oog voor detail en flexibiliteit. Vaak is het belangrijk om eventuele stijl en eisen aan te passen aan de functie van de ruimte aan de omgeving.

Mijn vaardigheden helpen me potentiële knelpunten te signaleren en proactief oplossingen aan te dragen. Van daaruit kan ik testen hoe elk ervan zal werken voordat ik bepaal welke het beste is voor het project en de klant.

Keuken en eetgedeelte bij Decorella Virtuele interieurontwerper, Rajna S.


Wat vind je zo leuk aan het zijn van een virtuele interieurontwerper?

Online interieurontwerp gaat verder dan de grenzen van traditioneel interieurontwerp. Het geeft ontwerpers de kans om aan verschillende projecten te werken en internationale ervaring op te doen. Ook dit proces is kort en soepel. Het geeft ontwerpers dus flexibiliteit om meer huizen tegelijk te ontwerpen.

Home door online binnenhuisarchitect en ontwerper - Rajna Saliuk

Woonkamer bij Decorella Virtuele interieurontwerper, Rajna S.

Omdat ik van de architectonische kant van projecten houd, werk ik parttime als traditioneel en als virtueel interieurontwerper. Betrokken zijn bij beide gebieden vervult mijn professionele behoefte aan groei in de architectuur- en interieurontwerpindustrie.

Restaurant en bar door virtuele interieurontwerper - Rajna Salvek

Bij het restaurant en de bar Decorella Online interieurontwerper, Rajna S.


Samenwerken met een online interieurontwerper en -decorateur?

Als je van haar stijl houdt, start dan vandaag nog een project met de getalenteerde Rajna! of, Plan een Gratis online interieuradviesen Decorella helpt je de perfecte virtuele interieurontwerper te vinden!

Online interieurontwerpservice

[images: 1-20]
Source link

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel